Drupalcon Londra 2011. Watch right!

Între 22 și 26 august 2011 voi participa la Drupalcon London 2011. Mă întorc la Londra după 12 ani. De data asta la (deja) celebrul eveniment bianual al unei comunități de entuziaști și profesioniști din care fac și eu parte: Comunitatea Drupal.

Drupalcon este un eveniment internațional care reunește pe cei care folosesc, dezvoltă, proiectează și susțin platforma Drupal. Drupalcon London 2011 va găzdui zeci de sesiuni și panel-uri susținute de unele dintre cele mai influente și mai strălucite minți din comunitatea Drupal (...and beyond). Conferința a fost dintotdeauna oportunitatea numărul 1 în realizarea de parteneriate, dialoguri informale și contribuții la Drupal.

Drupalcon (Conferința Drupal) se desfășoară de două ori pe an. Este deja o cutumă larg acceptată ca ediția de primăvară să se desfășoare în Statele Unite iar cea de la finele verii să fie găzduită pe bătrânul continent. Nu am lipsit la nici una din ultimele ediții europene ale Drupalcon: Szeged, Paris, Copenhaga. Voi fi la Londra ca și președinte și fondator al Asociației Drupal România dar și ca asociat și dezvoltator în cadrul Webikon.

Crossing the street in London? Watch right!